Рецепти

Легкий салат з перепелиними яйцями.

Інгредієнти

Перепелині яйця – 10 шт., помідори – 2 шт. (або помідори черрі – 5 шт.), листовий салат – 1 пучок, часник – 1 зубчик, прованські трави за смаком, французька гірчиця – 1 чайна ложка, сік лимона – 2 столові ложки, оливкова олія – 3 столові ложки.


Спосіб приготування

1. Перепелині яйця відварити та очистити, розрізати навпіл.
2. Дві середніх помідори (можна використовувати черрі) розрізати на часточки і додати до яєць.
3. Листовий салат порвати на шматочки і з'єднати з рештою інгредієнтів, перемішати.
4. Для заправки дрібно порубати 1 зубчик часнику, додати нарізані трави – орегано, базилік, майоран, чебрець і розмарин (або сухі прованські трави), залити чайною ложкою французької гірчиці, 2 столовими ложками соку лимона і 3 столовими ложками рослинного або оливкового масла.
5. Готовою заправкою полити салат з перепелиними яйцями, посолити за смаком і перемішати.

Смачного!