Рецепти

Перепелинi яйця, фаршированi сьомгою.

Інгредієнти

Перепелині яйця – 10 шт., вершковий або сирний сир – 2 столових ложки, малосольна сьомга або форель – 50 г, зелень кропу – 1-2 гілочки (тільки зелень), перець (суміш перців), сіль за смаком.


Спосіб приготування

1. Перепелині яйця вимити, покласти в киплячу підсолену воду і варити 5 хвилин.
2. Далі яйця перекласти в холодну воду, остудити і очистити від шкаралупи, акуратно розрізати кожне яйце впоперек і вийняти жовтки.
3. У миску покласти жовтки і розім'яти їх виделкою.
4. Кріп вимити, обсушити і дрібно посікти, додати до нього мелені жовтки, сьомгу, нарізану маленькими кубиками, та вершковий сир.
5. Начинку поперчити за смаком і перемішати.
6. Акуратно наповнити половинки яєць рибною начинкою та з'єднати попарно і скріпити шпажками або зубочистками.
7. Фаршировані яйця можна подавати на листах салату або скибочках тонко нарізаної і розкладеної на тарілці сьомги. Перед подачею закуску охолодити

Смачного!