Рецепти

Салат «Святковий» з перепелиними яйцями.

Інгредієнти

Перепелині яйця – 10 шт., сир – 100 г., бринза – 100 г., гриби печериці – 10 шт., помідор – 2 шт., листя салату – 7 шт., петрушка – 7 гілочок, цибуля зелена – 7 шт., перець солодкий – 1 шт., зелений горошок заморожений – 100 г., квасоля стручкова заморожена – 100 г., шинка або м'ясо відварне – 150 г. оливкова олія за смаком.


Спосіб приготування

1. Зелений горошок і стручкову квасолю відварити протягом 20 хвилин та злити воду.
2. Перепелині яйця відварити, очистити і розрізати на половинки.
3. Сир, бринзу і помідори нарізати кубиками.
4. Зелену цибулю, петрушку і листя салату подрібнити.
5. Солодкий перець і м'ясо нарізати соломкою.
6. Печериці відварити і нарізати пластинками.

Смачного!