Рецепти

Суп-локшина з перепелами.

Інгредієнти

Для бульйону: 4 перепелині тушки, 1 пучок зелені, сіль за смаком
Для локшини: пшеничне борошно – 300 гр., яйця – 2 шт., варена картопля – 2 шт., молоко – 1-2 чайні ложки, харчова сода – 1 чайна ложка, сіль за смаком.


Спосіб приготування

1. Потовкти картоплю, змішати з борошном, яйцями, молоком, содою і сіллю та замісити тісто однорідної консистенції.
2. Сформувати 4 кульки, загорнути їх у харчову плівку і витримати при кімнатній температурі 30 хвилин.
3. Кожну кульку розкотати у пласт товщиною 2 мм і нарізати локшину.
4. Перепелів помістити в киплячу підсолену воду, додати зелень та варити птицю при слабкому кипінні 15-20 хвилин.
5. Готову птицю дістати з бульйону і поставити у тепле місце.
6. Бульйон процідити, довести до кипіння, покласти локшину та варити її до готовності.
7. У глибокі тарілки покласти по 1 тушці птиці, залити бульйоном з локшиною, прикрасити зеленню.

Смачного!