Рецепти

Перепели по-грецьки

Інгредієнти

Часник 1 зубчик, сіль –  1 чайна ложка, кмин – 1 чайна ложка, коріандр – 1 чайна ложка, цибуля ріпчаста – половина 1 цибулини, кайенський перець за смаком, оливкова олія –  2 столових ложки, перепели – 8 шт., петрушка 2 столових ложки, лимон – 1 шт.


Спосіб приготування

1. Покласти всі інгредієнти, крім перепелів і гарніру, в комбайн та змішати в однорідну масу.
2. Змастити соусом перепелів, накрити кришкою і залишити на 2 години.
3. Запікати в духовці, регулярно перевертаючи, протягом 10-15 хвилин, до готовності та хрусткої скоринки.
4. Подавати з петрушкою і скибочками лимона.

Смачного!