Рецепти

Салат з перепелиними яйцями i морепродуктами.

Інгредієнти

500 гр. очищених креветок і кальмарів, 100 гр. рисової локшини, 1 середня червона солодка цибуля, 3-4 перепелиних яйця, зелень, майонез (можна домашній на перепелиних яйцях).


Спосіб приготування

1. Очищені креветки і кальмари відварити в киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин, злити воду та охолодити.
2. Кальмари нашаткувати тонкою соломкою.
3. Рисову локшину відварити до готовності (можна взяти звичайний рис).
4. Нашаткувати півкільцями цибулину.
5. Відварити і очистити 3-4 перепелиних яйця, розрізати навпіл.
6. Всі інгредієнти з'єднати, додати зелень та майонез.
7. Готовий салат розкласти в тарталетки, прикрасити креветками і гілочкою зелені.

Смачного!